Ponuda eBudžet za 2019. godinu


POSTANITE PRETPLATNIK NA STRUČNE, AKTUELNE I PROFESIONALNE KONSALTING USLUGE!

Naš WEB Portal eBudžet predstavlja jedinstvenu elektronsku bazu pravno-ekonomskih konsalting usluga namenjenih svim ustanovama i službama javnog sektora.

Pretplata na servise našeg portala eBudžet je godišnja i podrazumeva niz besplatnih usluga koje našim korisnicima omogućavaju punu poslovnu informisanost, svakodnevnu pravno-ekonomsku pomoć kao i stalnu i aktuelnu edukaciju.

 

Struka kojoj je namenjen eBudžet

Direktorima / menadžerima

Pravnicima / sekretarima 

Ekonomistima / računovođama 

Službenicima za javne nabavke

 

Delatnosti kojima je namenjen eBudžet

Prosveta

Zdravstvo

Državna uprava i lokalna samouprava

Kultura

Nauka

Socijalna zaštita

Pravosuđe

Javna preduzeća

 

Šta čini eBužet:

Mesečni elektronski časopis je skup aktuelnih tekstova koje prate sve izmene propisa i aktuelna dešavanja u pravno - ekonomskom poslovanju svih ustanova I organizacija u javnom sektoru.

Stručne konsultacije Vam omogućavaju da svakodnevno direktno komunicirate sa našim stručnim timom i na taj način brzo i jednostavno rešite sve nedoumice u vašem poslovanju.

Rokovnik obaveza Vam pruža uvid u Vaše poslovne obaveza i to na način da su obaveze grupisane ponaosob za svaku od delatnosti u javnom sektoru. Svakog ponedeljka na Vaš e-mail stići će eBudžetko, podsetnik Vaših poslovnih obaveza za narednu radnu nedelju.

Elektronski vodič za javne nabavke je program za planiranje i sprovođenje nabavki iz člana 39. stav 2. Zakona o javnim nabavkama.

Baza propisa sadrži: stručne tekstove i mišljenja, tumačenja resornih ministarstava, stručne priručnike, zbirke propisa, normativna akta za Javni sektor i posebno za delatnost Prosvete.

 

Dodatne pogodnosti korisnicima eBudžeta   

Osim navedenog pretplata na eBudžet Vam pruža mogućnost da učestvujete na radionicama, seminarima i obukama u organizaciji Seminara Srbije, besplatno ili po povlašćenim cenama.

 

Kako postati korisnik eBudžeta?

Preuzmite našu naruđbenicu, popunite je vašim podacima i pošaljite na adresu naše elektonske pošte: info@ebudzet.rs

 

Za sva dodatna razjašnjenja, pitanja, dogovore i sve druge detalje

POZOVITE NAS!!!

011 409 4881