O nama


Šta je eBudžet?
eBudžet je potpuno nov i jedinstven vid stručne podrške u pravno ekonomskom poslovanju svim ustanovama u javnom sektroru. eBudžet poseduje jedinstvenu bazu podataka sačinjenu od stručno obrađenih pravno ekonomskih informacija važnih za svakodnevno poslovanje ustanova i organizacija. Sve informacije su ažurirane na dnevnom nivou i dostupne su preko internet portala na svim mobilnim uređajima korisnika. 


eBudžet sadrži:
•    Mesečni elektronski časopis
•    Stručne konsultacije
•    Elektronski kalendar obaveza
•    Nedeljni podsetnik poslovnih obaveza eBudžetko
•    Baza propisa, stručni tekstovi i mišljenja, tumačenja resornih ministarstava
•    Elektronski vodič za javne nabavke – Moje nabavke


Dodatna vrednost baze eBudžet-a su stručni priručnici, zbirke propisa i normativna akta koji će biti na raspolaganju korisnicima.


Ko smo mi?
Profesionalni tim eBudžet-a su stručnjaci iz svih oblasti budžetskog poslovanja i već poznati autori praktičnih radionica, savetovanja i stručnih skupova u organizaciji Seminari Srbije.
Višegodišnje iskustvo i dokazana stručnost našeg tima garantuje svim našim korisnicima stručnu i dostupnu podršku u rešavanju poslovnih pitanja, kao i kontinuiranu edukaciju u cilju njihovog ličnog i profesionalnog napredovanja. 


Zašto eBudžet?
Zato što je danas uspešnim menadžerima, finansijskim i pravnim stručnjacima potrebna brza, stručna i efikasna pomoć u prevazilaženju svakodnevnih poslovnih pitanja.
Zato što je danas u velikom broju informacija teško odabrati onu koja najlakše rešava problem, a mi to radimo za Vas.
Zato što u svom radu koristimo savremene tehnologije koje omogućavaju pružanje jednostavnih, jasnih i stručnih informacija.
Zato što se uspešnost svakog poslovnog čoveka meri njegovim znanjem, a mi svoje znanje već godinama uspešno prenosimo našim korisnicima.